<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Historier fra andre Hjerteunge

Hvis du er ung og har en hjertefejl, kan det være svært at spejle sig i andre mennesker uden en hjertefejl. Derfor har vi på denne side samlet links til forskellige historier om andre unge, som også har en hjertefejl.

Et hjerte, der banker for svømning – Sarah Mariner
Hjertebørn kan sagtens følge med i skolens idræt, men ikke blive elitesportsudøvere. Sådan lyder beskeden ofte fra lægerne til hjertebørnsforældre. Men Gitte og Martyn Mariners datter Sarah er undtagelsen fra reglen. Hun er elitesvømmer – og hjertebarn.
Artikel af Louise Bangslund

Ung hjertepatient finalist i Miss Danmark
Den 12. september blev finalen i Miss Danmark afholdt. En af deltagerne var 22-årige Linda Kildentoft, som har en medfødt hjertefejl. Hun kæmpede med 29 andre unge kvinder om at blive kåret til Miss Danmark 2015
Artikel af Katja Jensen

Nu er jeg stolt af mit ar
En mislyd på hjertet førte til en åben operation, da Mathilde Ravnkilde var fire år. Operationen har givet Mathilde i Lemvig et liv stort set uden mén, men det har også givet hende et ar, som hun har brugt flere år på at skjule. Men ikke mere – i dag er hun stolt af det ar, som gav hende liv
Artikel af Lene Jæger Klausen

Blog, skrevet af en ung hjertepatient, som har fået nyt hjerte
Vores medlem Katja Jensen har sin egen blog, hvor hun fortæller om det at være ung kroniker med et nyt hjerte. Her fortæller hun om sin hverdag, de begrænsninger hendes hjerte medfører og andre oplevelser, som en hjertepatient kan have.

Facebookside om en cykelrytter, som kører med hjertet
Kevin Meinhardt har i mange år trampet hårdt i pedalerne – på trods af sin hjertefejl. Det har han nu oprettet en Facebook-side omkring. Her kan du følge hans træning og se billeder fra de løb han deltager i.