Bliv medlem

Ønsker du at være medlem af Hjerteforeningen GUCH, så kan du melde dig ind på følgende måder:

1. Skirv en mail til os
Du skal benytte denne mulighed hvis du allerede er medlem i Hjerteforeningen, eller hvis du ønsker en direkte og personlig kontakt. Vi skal bruge dit navn og adresse og tillige dit medlemsnummer hos Hjerteforeningen hvis du allerede er medlem her.
medlem@guch.dk

2. Meld dig ind via Hjerteforeningens hjemmeside
På side 2 skal du huske at sætte flueben ud for “GUCH (Hjerteforeningen f. unge/voksne med medfødt hjertefejl)”
Bliv medlem | Hjerteforeningen

Medlemskab af Facebook-gruppen: GUCH (Link: http://www.facebook.com/groups/239367112852893/)
Du skal være medlem af Hjerteforeningen GUCH for at blive optaget i gruppen.
Som udgangspunkt, er det kun GUCH’er der kan optages i facebook gruppen, pårørende er velkommen til at være medlem af foreningen, men kan i udgangspunktet ikke være med i facebook gruppen. Grunden hertil er at skabe et forum hvor GUCH’er frit kan dele deres erfaringer.
Er du først for nylig meldt ind i Hjerteforeningen GUCH, kan du evt. kontakte gruppe administrator Kim Paulsen, e-mail:kim@guch.dk – da det kan gå lidt tid inden dit medlemskab registreres på medlemslisten.
Hvis du er medlem af Hjerteforeningen, kan dit medlemskab blive registret som medlem af GUCH, følg da pkt. 1. ovenfor.